QPR: rekordösszegért érkezik a kongói „szörnyeteg”

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 14:12
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Queens Park Rangers hivatalos honlapján jelentette be a kongói válogatott védő, Christopher Samba átigazolását. A játékos klubrekordot jelentő tizenkét és fél millió fontért érkezik az orosz élvonalbeli Anzsi Mahacskalától.

Christopher Samba átment az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és már hivatalosan is a Queens Park Rangers játékosa, négy és fél évre írt alá. A klub problémákkal küzdött védő poszton, ugyanis a téli átigazolási időszakban már elhagyta a csapatot Anton Ferdinand, valamint befejezte játékos-pályafutását Ryan Nelsen.

„Samba elképesztő igazolás. Egy hónappal ezelőtt, amikor megkérdezték tőlem, hogy ki pótolhatná Ryan Nelsent, akkor az ő nevét mondtam, azt hittem, lehetetlen lesz a szerződtetése” – mondta a csapat edzője, Harry Redknapp a QPR hivatalos honlapjának.

„Chris pontosan olyan, amilyenre szükségünk van, szörnyeteg a pályán. Remek a levegőben, gyors és mindkét tizenhatoson belül elképesztően játszik” – dicsérte a labdarúgót Redknapp.

A kongói válogatott védőért tizenkét és fél millió fontot fizetett a QPR az orosz Anzsinak, az ötös számot kapó Samba pedig heti százezer fontot fog keresni londoni tartózkodása alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik