Premier League: késői gólváltás után iksz a Soton-Fulham

Vágólapra másolva!
2012.10.07. 16:35
Négy gólt és 2–2-es döntetlent hozott az angol labdarúgó Premier League első vasárnapi mérkőzése, a Southampton–Fulham találkozó.

A Southampton már a 4. percben előnybe került Adam Lallana szöglete után, amelyet José Fonte fejelt a hálóba. A „szentek” védelmén volt a sor, hogy megőrizzék az előnyt – a hátsó alakzat azonban (mint ahogy már 16 Premier League-meccs óta mindig) megingott a hajrában. A sokat támadó Fulham Jos Hooiveld öngóljával egyenlített, majd Kieran Richardson révén fordított – Hooiveld a második gólban is „benne volt”, rajta pattant meg a labda. José Fonte fejelt a hálóba. A „szentek” védelmén volt a sor, hogy megőrizzék az előnyt – a hátsó alakzat azonban (mint ahogy már 16 Premier League-meccs óta mindig) megingott a hajrában. A sokat támadó Fulham Jos Hooiveld öngóljával egyenlített, majd Kieran Richardson révén fordított – Hooiveld a második gólban is „benne volt”, rajta pattant meg a labda.

A Soton az utolsó percben egyenlített, Danny Fox beadását ismét Fonte bólintotta be – ez volt a szezon 200. találata. A mérkőzésen a Fulham kapuját őrző Mark Schwarzer lett a Premier League történetének tizenharmadik játékosa, aki 40 éves kora után pályára lépett PL-találkozón.

ANGOL PREMIER LEAGUE
7. FORDULÓ
Southampton–Fulham 2–2 (Fonte 4., 90., ill. Hooiveld 70. – öngól, Richardson 88.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik