Pool: megfenyegették Lovren családját, a védő kiakadt

Vágólapra másolva!
2017.10.31. 15:11
Halálosan megfenyegették a Liverpool-futballista Dejan Lovren családját.

A horvát védő családját fenyegető üzenetek még csapata Tottenham elleni 4–1-es kudarca után kezdtek el érkezni Dejan Lovren közösségi oldalán keresztül, a 28 éves játékos pedig most kiakadt, és undorítónak nevezte a helyzetet. „Meg fogom ölni a családodat te horvát p.cs” – posztolta a halálos fenyegetést a rutinos védő Instagram-oldalán, majd hozzáfűzte saját véleményét is.„Meg fogom ölni a családodat te horvát p.cs” – posztolta a halálos fenyegetést a rutinos védő Instagram-oldalán, majd hozzáfűzte saját véleményét is.

„Az nem izgat, ha az emberek rólam beszélnek, az igazából többet mond el róluk. De azt nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy valaki a családomat fenyegesse. Nem tudom, és nem is akarom elfogadni. Undorító.”

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere kiállt játékosa mellett, mondván, nem élete legjobb hetén van túl, és segítségre van szüksége, nem pedig támadásokra. „Nem kívánom senkinek, hogy a hibáit a nyilvánosság előtt kelljen megvitatni. El sem tudják képzelni, milyen érzés ez. Ezek a srácok elsősorban hús-vér emberek, a legtöbben pedig csak állnak a stadionban az okostelefonjukkal, és mutogatnak, ahelyett, hogy segítenének. Én nem ilyen ember vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik