Pool: „Klopp frontális háborút indítana Coutinho ellen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 13:50
A Yahoo Sports úgy tudja, hamarosan fejlemény várható az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool és sztárja, Philippe Coutinho ügyében.

Mint ismert, a Liverpool korábban hivatalos közleményt adott ki, melyben kijelentette, semmilyen ajánlatot sem fontol meg Philippe Coutinhóért, és a brazil csillag a nyáron biztosan nem távozik a klubtól, nem lesz az FC Barcelona játékosa.hivatalos közleményt adott ki, melyben kijelentette, semmilyen ajánlatot sem fontol meg Philippe Coutinhóért, és a brazil csillag a nyáron biztosan nem távozik a klubtól, nem lesz az FC Barcelona játékosa.

Néhány órával a közleményt követően Coutinho állítólag benyújtotta távozási szándékát a Liverpool vezetőségének, ám azóta a helyzet változatlan – a Barcelona a jelentések szerint négy ajánlatot is tett a 25 éves támadóért a Poolnak, de az angolok mindegyiket elutasították, ragaszkodnak elhatározásukhoz.

A Yahoo Sports most saját információira hivatkozva arról számolt be, miszerint Coutinho arra készül, hogy „nyilvánosság elé citálja” az ügyet, és hivatalosan is kijelentené, távozni akar.

„Coutinho kimondaná, hogy boldogtalan a Liverpoolnál, és el akarja hagyni a klubot – idézi a Yahoo a forrását. – Eddig türelmes volt, de a játékosnak lehetősége van arra, hogy távozzon, s Coutinho pontosan ezt szeretné tenni.”

A portál forrása egyúttal azt is elárulta, Coutinho és Jürgen Klopp között a viszony egyre rosszabb, miután a támadó úgy érzi, a menedzser „hátba támadta” őt.

Klopp állítólag Coutinhóval statuálna példát, és direkt tesz keresztbe a brazilnak. Noha a Pool futballistái megpróbálták kibékíteni a feleket, falba ütköztek – Klopp nem enged, teljesen elzárkózik, s ha rajta múlik, rendre „frontális háborút” indít sztárja ellen.

„Játssza a kemény legényt, hogy ezzel üzenjen a többieknek is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik