Pool: Coutinho az utolsó meccsét játszotta a csapatban – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.03. 11:15
null
Philippe Coutinho az utolsó meccsét játszotta a Liverpoolban? (Fotó: AFP)
Egybehangzó sajtóértesülések szerint véget ért Philippe Coutinho liverpooli karrierje – a brazil labdarúgó állítólag jelezte klubja vezetőségének, nem lép többet pályára a Liverpoolban.

 

Elsőként Guillem Balague spanyol futballban jártas újságíró adta hírül, hogy Coutinho kihagyja a Liverpool pénteki, Everton elleni FA-kupa-összecsapását.

Ezt követően Paul Joyce, a The Times újságírója – akivel kapcsolatban megjegyzik, általában igen megbízható információi szoktak lenni a Liverpool háza tájáról – arról számolt be, hogy Philippe Coutinho vélhetően többet már nem lép pályára a Liverpool FC színeiben.

„Coutinho úgy véli, többet nem játszik a Liverpoolban. Az FC Barcelona körülbelül 133 millió fontos ajánlatot készül tenni a brazilért, a liverpooli klubnak meg kell fontolnia, hogy hagyja távozni a labdarúgót a télen. Teljesen egyértelmű, hogy Coutinho már most a Barcelonánál szeretné folytatni, spanyolországi jelentések szerint tájékoztatta a Liverpool vezetőségét arról, hogy többet nem lépne pályára az angol csapatban.”

Coutinho távozását vetíti előre az is, hogy a középpályás nagynénje, Inés Maria a közösségi oldalán kedvelt egy, a fényképéhez érkező bejegyzést, amelyben az áll: „Az utolsó év Liverpoolban.”

A spanyol Sport legfrissebb száma az alábbi címlappal jelent meg.

„Coutinho nagyon, nagyon, nagyon közel.”



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik