PL: visszatér a brazil? A támadó nagyon közel a Chelsea-hez

Vágólapra másolva!
2016.01.15. 09:47
Angol és brazil sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea nagyon közel került ahhoz, hogy átigazolja a brazil Alexandre Patót a Corinthianstól.

A 26 éves brazil csatárt az elmúlt napokban több klubbal is szóba hozták, a legfrissebb hírek szerint a Stamford Bridge lesz az AC Milanban hírnevet szerző támadó karrierjének következő állomása. több klubbal is szóba hozták, a legfrissebb hírek szerint a Stamford Bridge lesz az AC Milanban hírnevet szerző támadó karrierjének következő állomása.

Pato rendkívül elszánt az európai visszatérést illetően, a napokban visszautasított egy kínai ajánlatot, amely a világ egyik legjobban fizetett játékosává tette volna őt.

A The Independent úgy tudja, a Liverpool is ott van a kérők között, de Pato inkább Londonba menne a „kékekhez”. Az ESPN Brazil ezt megerősítve arról számolt be, hogy Pato ügynöke már az angol fővárosban tárgyal, és a Chelsea nagyon közel áll az átigazolás véglegesítéséhez. A lap úgy tudja, a csatár fizetése évi 2.5 millió dollár lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik