PL: Van de Beek ügynöke keményen odaszólt az MU-nak

Vágólapra másolva!
2020.09.30. 16:14
null
Donny van de Beek minden bizonnyal nem csereként fog pályára lépni a szerda esti "visszavágón" (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Manchester United drámai mérkőzésen győzte le az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 3. fordulójában a Brightont. A hazai pályán játszó csapatnak számos lehetősége volt gólt/gólokat szereznie, a vendéglátók a 90 perc alatt öt kapufát is lőttek. A United eddigi egyetlen nyári szerzeményének, Donny van de Beeknek az ügynöke nem is hagyta szó nélkül a látottakat.

 

Sjaak Swart, Donny van de Beek ügynöke közel sem visszafogottan kritizálta az MU játékát, aminek azért is lehet pikantériája, mert szerda este az angol Ligakupa keretein belül ismét megmérkőzik egymással a két együttes Brightonban, amely találkozó során vélhetően a holland játékos sokkal nagyobb szerepet fog kapni, mint a két csapat bajnoki mérkőzésén.

„Donny mint cserejátékos? Egyáltalán nem tetszik, amit látok!” – Idézi a holland VoetbalPrimeur az ügynököt.

„Nem is értem, hogyan cserélhették be. Jobb lett volna, ha inkább a kispadon hagyják! Bár ennyi idő alatt is hozzátette a magáét a büntető előtt” – vélekedett Swart.

„Hét–egyre ki kellett volna kapniuk. A Brighton öt alkalommal is eltalálta a kapufát. Jó csapatuk van (a Brightonnak – szerk.), de ilyen nem történhet meg a Manchester Uniteddel” – magyarázta a holland játékos ügynöke.

„Donny topjátékos, aki nagy erőssége lesz a csapatunknak. Jobban kellene őt tisztelni pusztán azért, mert még nem játszott sokat. Arra koncentrálunk, hogy versenyképes csapatot alakítsunk ki, ahol egészséges versenyhelyzet van a játékosok között” – idézi az MU menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert a goal.com.

A norvég szakember elmondta, csapatának igazán a rövid pihenő és felkészülés után kell összeállnia, így nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy Van de Beek nem vált azonnal az MU alapemberévé.

 


 

ANGOL LIGAKUPA
NYOLCADDÖNTŐ
18.30:
Newport (IV)–Newcastle United (Tv: Digi Sport2)
20.00: Burnley–Manchester City (Tv: Digi Sport3)
20.45: Brighton–Manchester United (Tv: Digi Sport2)
20.45: Everton–West Ham United

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik