PL: Pochettino kétmeccses eltiltást kapott a kirohanásáért

Vágólapra másolva!
2019.03.06. 11:22
Mauricio Pochettino, az angol élvonalbeli Tottenham argentin menedzsere két mérkőzésre szóló eltiltást és tízezer fontos pénzbírságot kapott, mert a Burnley elleni találkozó után letámadta Mike Dean játékvezetőt – számolt be róla az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a hivatalos honlapján.

Mint ismert, február 23-án a Tottenham 2–1-re kikapott a Burnley vendégeként a Premier League-ben. A lefújás után Pochettino hevesen kiabált Mike Dean játékvezetővel, s az FA közleménye szerint a játékoskijáróban is meg nem engedett módon viselkedett.

A március elején 47. életévét betöltő szakember így nem ülhet le a kispadra csapata soron következő két mérkőzésén. A Spurs szombaton a Southampton vendége lesz, egy héttel később pedig a Crystal Palace-t látta volna vendégül, ám azt a mérkőzést elhalasztották, mert a Palace FA-kupa-meccset játszik. Ezt követően a Tottenham március 31-én a (szintén) bajnoki címre törő Liverpool otthonában lép pályára.hevesen kiabált Mike Dean játékvezetővel, s az FA közleménye szerint a játékoskijáróban is meg nem engedett módon viselkedett.

A március elején 47. életévét betöltő szakember így nem ülhet le a kispadra csapata soron következő két mérkőzésén. A Spurs szombaton a Southampton vendége lesz, egy héttel később pedig a Crystal Palace-t látta volna vendégül, ám azt a mérkőzést elhalasztották, mert a Palace FA-kupa-meccset játszik. Ezt követően a Tottenham március 31-én a (szintén) bajnoki címre törő Liverpool otthonában lép pályára.

Pochettino kirohanása:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik