PL: „Majd reggel…” – ez a válasz a Chelsea 4. ajánlatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 09:28
Nem, nem, nem és nem. Bár angol sajtóhírek szerint a Chelsea labdarúgócsapata már a negyedik ajánlatát tette az Everton védőjéért, John Stonesért, a liverpooliaknak továbbra sem áll szándékában elengedni az angolt.

Mint arról beszámoltunk, a britek úgy tudják, a londoniak már három ajánlattal keresték meg a liverpooliakat, ám Roberto Martinez menedzsernek esze ágában sincs megválni egyik legjobbjától.a britek úgy tudják, a londoniak már három ajánlattal keresték meg a liverpooliakat, ám Roberto Martinez menedzsernek esze ágában sincs megválni egyik legjobbjától.

„A pletyka igaz, a Chelsea tett egy újabb, negyedik ajánlatot, amit nem utasítottunk vissza. Még. Majd reggel ezt is elintézem…” – mondta a szerda esti sajtótájékoztatón az Everton menedzsere.

„José Mourinhóéknak meg kell érteniük, hogy bár rengeteg pénzzel gazdálkodnak, ők sem kaphatnak meg mindenkit. A pénz nem megoldás mindenre. Amíg én vagyok a menedzser, John Stones nem megy sehová, ezt garantálom. Elmondom hát még egyszer, biztos, ami biztos, nem eladó!” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik