PL: három angol csapat is vinné a spanyol válogatott kapust

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.15. 14:38
null
Pau López ismét London felé veheti az irányt (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóhírek szerint a Chelsea, a Tottenham és a West Ham United is kész aktiválni az AS Romában szereplő Pau López szerződésében lévő 30 millió eurós kivásárlási záradékot.

 

A Football Espana az Estadio Deportivo beszámolójára hivatkozva állítja, hamarosan Angliában köthet ki a kétszeres spanyol válogatott Pau López. A 25 éves kapus 2019 nyarán szerződött az AS Romához, amelynél a 2019–2020-as idény megszakításáig alapembernek számított, 25 bajnoki mellett két kupa-, és hét európai kupameccsen lépett pályára.

A játékos teljesítménye állítólag a Chelsea, a Tottenham és a West Ham United érdeklődését is felkeltette. A képlet viszonylag egyszerű lehet: Lópeznek ugyanis 30 millió eurós kivásárlási záradék szerepel a szerződésében.

A kapus korábban már megjárta Angliát, a 2016–2017-es idényben az Espanyoltól kölcsönben a Tottenham játékosa volt, ám tétmérkőzésen nem lépett pályára az együttesben. A környezetet viszont legalább már ismeri…

Pau López a már említett Espanyol, Tottenham, Roma hármas mellett a Real Betis kapusa volt eddigi pályafutása során. Az olaszok tavaly nyáron 23 milliót fizetettek ki a játékjogáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik