PL: fordulat a Chelsea-nél, Costát benevezték – keretek

Vágólapra másolva!
2017.09.02. 10:44
Az augusztus 31-én záruló nyári átigazolási időszak után szeptember elsején kellett leadniuk végleges keretüket a kluboknak az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2017–2018-as szezonjára. A címvédő Chelsea benevezte Diego Costát, pedig biztosra vehető volt, hogy távozik.

Korábban beszámoltunk róla, az angol és a spanyol sajtó is kész tényként közölte, hogy Diego Costa az Atlético Madridhoz igazol, az őszt pedig kölcsönben tölti az Evertonnál. A spanyol válogatott csatár korábban közleményben jelezte, hogy nem kíván visszatérni a Chelsea-hez. Ehhez képest a londoniak benevezték a Premier League 2017–2018-as szezonjára...Korábban beszámoltunk róla, az angol és a spanyol sajtó is kész tényként közölte, hogy Diego Costa az Atlético Madridhoz igazol, az őszt pedig kölcsönben tölti az Evertonnál. A spanyol válogatott csatár korábban közleményben jelezte, hogy nem kíván visszatérni a Chelsea-hez. Ehhez képest a londoniak benevezték a Premier League 2017–2018-as szezonjára...

A kluboknak nyolc olyan játékost kellett nevezniük a 25 fős keretbe, aki Angliában nevelkedett. A kereteket ide kattintva tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik