PL: éjjel hiába keresték a Salát szállító kisrepülőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.23. 10:12
null
Emiliano Sala szerdán csatlakozott volna a Cardiff City keretéhez (Fotó: AFP)
Kíméletlen időjárás nehezítette a Franciaországból Walesbe tartva eltűnt kisrepülőgép keresését, így továbbra sem találják az argentin Emiliano Salát és a vele utazó pilótát.

„Éjjel hatalmas szél és eső volt, a kétméteres hullámok között a lehető legnehezebb volt a keresés. Reggelre lenyugodott a tenger, tiszta is volt a levegő, de egyre nagyobb a köd” – közölte a Piper Malibu típusú kisgép keresését végző guernsey-i parti őrség.

„Nem állunk le, szerdán folytatjuk a keresést. Két repülőgép száll fel és átfésüli azt a területet, amelyről úgy véljük, hogy a legnagyobb eséllyel találhatunk ott bármit is” – jelentette be a nyomozást végző hatóság.

Az argentin Olé idézte a Nantes-tól az angol Premier League-ben szereplő Cardiff Cityhez szerződő labdarúgó utolsó WhatsApp hangüzenetét.

„Nagyon fáradt vagyok. Nantes-ban voltam, el kellett intéznem mindent, ezt is meg kellett csinálnom, azt is. Most már repülőn vagyok, amelyik úgy néz ki, mintha szét akarna esni. Megyek Cardiffba, tiszta őrület, holnap már edzésünk lesz az új csapatommal – így kezdődik a barátoknak, köztük Diego Rolán volt csapattársnak küldött hangüzenet, amely így zárul. – Ha nem hallotok rólam másfél órán belül, nem tudom, küldjetek valakit, hogy megtaláljon. Kezdek félni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik