HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.04.04 20:43 Frissítve: 2017.04.07 01:36

PL: eggyel több indok, hogy Courtois Madridba költözzön?

Thibaut Courtois a Nieuwsbaldnak megerősítette a hírt: nincs párja. A kapus elmondása szerint terhes barátnőjével, Marta Domínguezzel még szeptemberben szakítottak, ez pedig – bármilyen furcsa is – akár közelebb is hozhatja a Chelsea játékosát a spanyol fővároshoz.

HIRDETÉS
Thibaut Courtois Madridba tart? (Fotó: AFP)

 

Ugyanis a hölgy – aki második gyermeküket várja – visszaköltözött Spanyolországba. Domínguez és Courtois még akkor ismerkedtek meg egymással, amikor a belga kapuvédő az Atlético Madrid játékosa volt.

Courtois elmondta: a szakítás ellenére jóban vannak egymással, és mindketten elsősorban szülők, nem futnak el a felelősség elől – itt jön a képbe egy esetleges madridi szerződés.

Hiszen amennyiben a Chelsea jelenlegi futballistája eleget szeretne tenni szülői teendőinek, vélhetően legjobb lenne, ha minél közelebb költözne gyermekei anyjához és a kicsikhez. Márpedig a fenti nyilatkozatból arra következtethetünk, hogy Courtois nem hátrál majd ki a gyermekek életéből.

Természetesen mindez csak spekuláció, de ha a 24 éves kapus tartani akarja a szavát, ez a tényező is közrejátszhat abban, hogy Courtois elgondolkozzon egy esetleges, Real Madrid által kínált szerződésajánlaton.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS