PL: eggyel több indok, hogy Courtois Madridba költözzön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.04. 20:43
null
Thibaut Courtois Madridba tart? (Fotó: AFP)
Thibaut Courtois a Nieuwsbaldnak megerősítette a hírt: nincs párja. A kapus elmondása szerint terhes barátnőjével, Marta Domínguezzel még szeptemberben szakítottak, ez pedig – bármilyen furcsa is – akár közelebb is hozhatja a Chelsea játékosát a spanyol fővároshoz.

 

Ugyanis a hölgy – aki második gyermeküket várja – visszaköltözött Spanyolországba. Domínguez és Courtois még akkor ismerkedtek meg egymással, amikor a belga kapuvédő az Atlético Madrid játékosa volt.

Courtois elmondta: a szakítás ellenére jóban vannak egymással, és mindketten elsősorban szülők, nem futnak el a felelősség elől – itt jön a képbe egy esetleges madridi szerződés.

Hiszen amennyiben a Chelsea jelenlegi futballistája eleget szeretne tenni szülői teendőinek, vélhetően legjobb lenne, ha minél közelebb költözne gyermekei anyjához és a kicsikhez. Márpedig a fenti nyilatkozatból arra következtethetünk, hogy Courtois nem hátrál majd ki a gyermekek életéből.

Természetesen mindez csak spekuláció, de ha a 24 éves kapus tartani akarja a szavát, ez a tényező is közrejátszhat abban, hogy Courtois elgondolkozzon egy esetleges, Real Madrid által kínált szerződésajánlaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik