PL: befenyítették a Liverpoolt, Klopp visszavonulót fújt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.08. 10:13
A Liverpool hivatalos levélben jelezte, hogy a továbbiakban nem szándékozik szerződtetni Virgil van Dijket, a Southampton holland válogatott védőjét. A Pool azt reméli, a lépés következtében a Premier League-rivális nem jelenti fel a liga vezetőségénél.

A 25 éves védő korábban jelezte, szeretné, ha sok kérője közül a Liverpoollal egyezne meg a Southampton, hiszen Jürgen Klopp is kiemelt célpontként beszélt róla az átigazolási időszak előtt.

Csakhogy kiderült, a 2015-ben a Celtictől 15 millió fontért megvásárolt, jelenleg 50 millióra tartott védő ügynökével már azelőtt felvette a kapcsolatot Klopp és stábja, hogy a Southampton vezetőivel egyeztettek volna. Ez pedig szabálytalan, és a déliek már jelezték is, feljelentik a Premier League-nél a Liverpoolt.

„A Liverpool FC tájékoztatni szeretné az érdekelteket, hogy bánja a napokban napvilágot látó, a Southampton FC-vel való üzletről szóló sajtóhíreszteléseket. Bocsánatot kérünk a Southampton tulajdonosától, elnökségétől, igazgatóitól és szurkolóitól a Virgil van Dijk kapcsán történt félreértés miatt. Hivatalosan is megerősítjük, hogy már nem áll szándékunkban a játékos szerződtetése” – írta a Pool nyílt levelében, remélve, hogy elkerüli a hivatalos eljárást.

Van Dijk várhatóan így sem marad a Sotonnál, a Chelsea és a Manchester City is szerződtetné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik