PL: Ancelotti Londonban! Leült tárgyalni a Chelsea-vel? - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 13:37
Az angol The Sun napilap szerdai számában azt írja, Carlo Ancelotti kedden, egy előkelő étteremben a Premier League 16. helyén szerénykedő Chelsea képviselőivel találkozott, köztük a klub egyik ügyvédjével.

Ancelotti eredetileg Cristiano Ronaldo filmbemutatója miatt utazott Londonba, de a jelek szerint nem ez volt az egyetlen célja. Cristiano Ronaldo filmbemutatója miatt utazott Londonba, de a jelek szerint nem ez volt az egyetlen célja.

A Chelsea 12 fordulót követően hét vereséget számlál az angol bajnokságban, amikor legutóbb ilyen rosszul kezdett, kiesett az élvonalból. Mindezek ellenére José Mourinho nem érzi úgy, hogy a kirúgás veszélye fenyegetné, és a szurkolók is kitartanak mellette.

A biztonság kedvéért a sajtó be-bedob egy-egy nevet a lehetséges edzőkről, akik leválthatják a portugált. A Chelsea-t korábban már irányító Carlo Ancelotti neve nem először került szóba. Sőt, a 2015 nyarán a Real Madridot elhagyó olasz mester nemrég támogatásáról biztosította Mourinhót. Azt mondta, ő az az edző, aki képes kiemelni a csapatot a gödörből.

A The Sun képeket is közölt a Londonban feltűnő Ancelottiról
A The Sun képeket is közölt a Londonban feltűnő Ancelottiról
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik