PL: „A meccs után Ranieri felhívott, és megköszönte”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.03. 08:30
Guus Hiddink, a Chelsea megbízott menedzsere elárulta, Claudio Ranieri, a bajnok Leicester City olasz szakvezetője a hétfő esti Chelsea–Tottenham meccs után remegő hangon köszönte meg, hogy a döntetlennel bajnokká vált a Leicester.

„A meccs után Claudio Ranieri felhívott, és megköszönte, hogy a második félidőbenígy küzdöttünk – mondta Hiddink. – Gratuláltam neki a bajnoki címhez, megérdemelte a Leicester City. Előfordulhat, hogy egy kis csapatnak van egy jó fél szezonja, de utána tavasszal kipukkad. Leicesterben ez nem történt meg, akkor is higgadtak maradtak, amikor megérezték a bajnoki cím illatát. Ranieri hangja nem csuklott el a telefonban a sírástól, de azért remegett a hangja. Ötször is elmondta, mennyire hálás.”

John Terry már akkor is a Chelsea-ben játszott, amikor még 2000-től 2004-ig Claudio Ranieri volt ott a menedzser. Az angol védő is tisztelgett az olasz előtt.

„Gratulálok a Leicesternek, csodás, amit tett, még ha rosszul is esik, hogy elvették tőlünk a bajnoki címet. Ranieri más kategória, hihetetlen ez az eredmény, és hogy hitet adott a kisebb kluboknak. Nagyszerű szakember és személyiség” – mondta Terry.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik