PL: a liverpooli kedvenc a Norwich Cityhez szerződött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 19:08
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Norwich City szerződtette a skót válogatott támadó Steven Naismith-t az Evertontól. A két klub nem hozta nyilvánosságra az átigazolási díj összegét, a BBC 8.5 millió angol fontról tud.

Az Everton-szurkolók egyik kedvencének számító, jótékonysági akcióival nagy népszerűségre szert tevő Naismith három és fél éves szerződést kötött a Norwich Cityvel. A 41-szeres skót válogatott játékos felnőtt karrierjét a Kilmarnockban kezdte, ahonnan 2007-ben a Rangersbe igazolt. A Rangersszel három bajnoki címet és két Skót Kupát nyert, mielőtt 2012-ben az Evertonhoz szerződött volna. A liverpooli „kékeknél” 123 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett.

„Boldog vagyok, hogy ide igazoltam, végre a futballra koncentrálhatok. A Norwich egy rendkívül professzionális klub, ez abból is látszik, hogy mennyire zökkenőmentesen bonyolították le a klubváltásomat – mondta Naismith. – Megmutatták, hogy meg akarnak szerezni, és most itt vagyok.”

„Örülök, hogy lezártuk a tárgyalásokat és szerződtettük Stevent – mondta Alex Neil, a Norwich City menedzsere. – Már bizonyított a Premier League-ben és a nemzetközi szinten is, a skót válogatottban szintén, remek igazolás.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik