PL: a Chelsea új mezszponzora lehet Messihez a kulcs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.20. 15:20
A futballmezekkel foglalkozó szakportál, a Footy Headlines címlapján tette közzé a Chelsea 2015–2016-os szezonban használatos felszerelését, amely Lionel Messi szerződtetésével kapcsolatban újabb spekulációra adhat okot. Hogy is van ez?

A portál szerint a londoni klub mezén megjelenő főszponzor megváltozik, mivel a Samsunggal kötött szerződés 2015 júniusában lejár. A dél-koreai elektronikai nagyvállalatot a Turkish Airlines török légitársaság váltja, amelynek reklámfilmjeiben Messi többször is feltűnt: a Barca klasszisát láthattuk már Kobe Bryant oldalán, legutóbb pedig Didier Drogbával szerepelt együtt.Kobe Bryant oldalán, legutóbb pedig Didier Drogbával szerepelt együtt.

Továbbá a Chelsea a következő idényben sem cseréli le mezbeszállítóját, marad az Adidas, amely a négyszeres aranylabdás egyik személyes szponzora, és amely már tavaly is felajánlotta kirakatcsapatainak – Bayern München, Chelsea, Real Madrid – az anyagi segítséget arra az esetre, ha legértékesebb reklámarcát elszerződtetik egy Nike-csapatból.

Maga az érintett közelmúltban tett nyilatkozata is csak erősítheti feltevésünket: „nem tudom megmondani, hogy az idény után mi lesz, a futballban bármi megtörténhet. Sokszor kifejtettem már, ha rajtam múlna, örökké a katalánoknál maradnék, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan eltervezed”.

Mindezek fényében könnyen előfordulhat, hogy a nyáron újabb (angol) rekordigazolással találkozhatunk a nemzetközi átigazolási időszakban.

Akkor lássuk a Chelsea 2015–2016-os idényére jósolt hazai, idegenbeli és harmadik számú mezét:

A Chelsea 2015–2016-os idényére jósolt hazai, idegenbeli és harmadik számú mez (Montázs: footyheadlines.com)
A Chelsea 2015–2016-os idényére jósolt hazai, idegenbeli és harmadik számú mez (Montázs: footyheadlines.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik