PL: a 10 legrosszabb igazolás - az MU és a Pool is duplázó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.30. 14:03
2014 nyarán minden korábbinál több pénzt költöttek az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) klubjai az átigazolási piacon. A 20 csapat összesen 950 millió fontot áldozott új játékosokra, ebből remek és pocsék szerzemények is bőven akadtak.

A bajnok Chelsea jó vásárt csinált a debütáló szezonjában sérülései ellenére 20 gólig jutó Diego Costával és a Barcelonától Angliába visszatérő Cesc Fabregasszal. Alexis Sánchez első PL-idényében az Arsenal legjobbja volt. Ezzel szemben Radamel Falcao, Ángel Di María (mindkettő Manchester United) vagy Mario Balotelli egyáltalán nem vált be új csapatában. Chelsea jó vásárt csinált a debütáló szezonjában sérülései ellenére 20 gólig jutó Diego Costával és a Barcelonától Angliába visszatérő Cesc Fabregasszal. Alexis Sánchez első PL-idényében az Arsenal legjobbja volt. Ezzel szemben Radamel Falcao, Ángel Di María (mindkettő Manchester United) vagy Mario Balotelli egyáltalán nem vált be új csapatában.

A 101 Great Goals szerkesztői egy tízes listában szedték össze a 2014–2015-ös PL-szezon nagy reményű, de csalódást okozó igazolásait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik