HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.15 16:07 Frissítve: 2016.05.15 19:53

PL: gyanús csomag az Old Traffordon, elmarad az MU-meccs

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 38., utolsó fordulójában 16 órától rendezték volna meg a Manchester United–AFC Bournemouth összecsapást, ám az Old Trafford nézőterén egy gyanús csomagot találtak, így aztán a mérkőzés elhalasztása mellett döntöttek.

HIRDETÉS
Elmarad az MU-meccs, kiürítették a stadiont (Fotó: Action Images)

 

A mérkőzés előtti első hivatalos bejelentés még arról szólt, hogy egy – nem részletezett – incidens miatt kiürítették az Old Trafford két lelátóját, így negyvenöt perces csúszással, de elkezdik a Manchester United–AFC Bournemouth bajnokit.

Ezt követően olyan információk láttak napvilágot, hogy a biztonsági őrök a széksorok átvizsgálása közben gyanús csomagot találtak a stadionban, így a Stretford End és Sir Alex Ferguson Stand után a teljes stadiont kiürítették.

Végül a Premier League hivatalos csatornákon is megerősítette, hogy elmarad a mérkőzés, amelyet később kijelölt időpontban pótolnak.

Nem sokkal később kiderült, hogy nem a széksorok között, hanem az Old Trafford illemhelyiségében találták meg a „gyanús csomagot”, ami egy csőre rögzített mobiltelefon volt. A készüléket a tűzszerészek a stadionban megsemmisítették.

A hatóságok az esti órákban megerősítették, hogy a robbanószerkezet elsőre valódinak tűnt, de aztán világossá vált, hogy ártalmatlan.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS