Oscar már a Chelsea játékosa - hivatalos

Vágólapra másolva!
2012.07.25. 18:45
null
Oscar immár a Chelsea játékosa
Bár korábban arról beszéltek a felek, hogy csak az olimpia végeztével kerülhet sor Oscar eladására, a Chelsea hivatalos honlapján tette közhírré: megvette az Internacional együttesétől a húszéves futballistát.

A pontos összeget még nem hozták nyilvánosságra, de a hírek szerint 32 millió euróba került a brazil tehetség a londoniaknak.

Az 1991-ben született vérbeli támadó középpályás a brazil utánpótlás-válogatottak oszlopos tagjaként hívta fel magára a nagyvilág figyelmét, majd a Sao Paulótól 2010-ben hatmillió euróért az Internacional együtteséhez igazolt. Egy év múlva U20-as világbajnok és a torna bronzcipőse lett (ez volt az Oscar-díj…), és a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

Ekkor már számos európai nagycsapat figyelte, a Chelsea számára speciel André Villas-Boas szúrta ki, aki időközben a Tottenham menedzsere lett, és ott most Luka Modric-helyettesként számolt volna vele.

Oscar a hét elején átesett az orvosi vizsgálatokon a Chelsea-nél, ezek szerint sikerrel, és az olimpiai küzdelmek után csatlakozhat első európai kenyéradójához.

Német források szerint 2017-ig kötöttek szerződést az ifjú brazillal a "kékek".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik