Newcastle: óriási trollok voltak a drukkerek a Sunderlanddel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.09. 09:38
Ha finoman akarunk fogalmazni, kijelenthetjük, hogy a Newcastle és a Sunderland futballcsapatának drukkerei nem kifejezetten kedvelik egymást. És annak ellenére, hogy a két csapat közt jelenleg két osztálynyi a különbség, így is megoldják a szurkolók, hogy tudassák riválisaikkal, mennyire utálják őket.

A Newcastle jelenleg a Premier League tabellájának 15. helyén áll, míg a Sunderland a harmadosztályban a harmadik, így mostanában nem sűrűn találkozik a két együttes. Bár elnézve a két csapat formáját, egyáltalán nincs kizárva, hogy a következő idényt már mindketten a másodosztályban kezdik…

Mindenesetre a kedd este nagy pillanat volt a két szurkolótábor számára, ugyanis végre újra találkozhattak, hiszen a Sunderland a Newcastle U21-es csapatával játszott az alacsonyabb osztályban szereplő csapatoknak kiírt kupában.

A Newcastle fanatikusai pedig úgy érezték, eljött a tökéletes alkalom egy új rigmus kipróbálására.

A videó megtekintése előtt érdemes tudni, hogy a Netflix készített egy dokumentumfilm-sorozatot a Sunderlandről „Sunderland ’Til I Die” címmel, amely a csapat 2017–2018-as idényét foglalja össze, és amelyen az látható, amint a klub kiesik a másodosztályból is.

Erre próbáltak célozni a „szarkák” drukkerei, akik azt énekelték a meccsen: „Láttunk titeket sírni a Netflixen!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik