MU: Zlatan érkezése az egész csapatot lázba hozta – De Gea

Vágólapra másolva!
2016.08.02. 11:33
null
Zlatan Ibrahimovic érkezése az egész csapatot feltüzelte (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United spanyol kapusa, David de Gea szerint Zlatan Ibrahimovic érkezése az egész csapatot lázba hozta.

 

A Paris Saint-Germaint az MU kedvéért elhagyó svéd klasszis mellett José Mourinho Eric Baillyt és Henrih Mhitarjant is szerződtette a nyáron, De Geát pedig eddig mindhárman lenyűgözték.

„Nagyszerű, hogy Zlatan itt van és velünk edz. Mindenki láthatja, hogy topjátékos, hatalmas termetű, masszív labdarúgó, aki fantasztikus képességekkel rendelkezik. Egy topcsatár” – dicsérte a svédet De Gea.

„Úgy vélem, nagyon hamar beilleszkedik. Ha ránézel, úgy tűnk, mintha évek óta itt játszana, és ugyanez igaz a többi új igazolásra is. Nagyon jól játszanak, az edzésmunkájuk kiemelkedő, úgy hiszem, igazán jó futballistákat szerződtettünk.”

„Még több energiát ad számunkra, amikor azt látod, hogy hozzájuk hasonló játékosok érkeznek Manchesterbe. Most együtt kell edzenünk, minél hamarabb a megfelelő állapotba kerülni a Leicester elleni Szuperkupa-meccsre” – tette hozzá a spanyol kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik