MU: Van Gaal De Gea és Di María ügyéről is szót ejtett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.26. 16:07
null
De Gea és Di María jövője is bizonytalan
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, nem tudja, mi lesz David de Geával, de reméli, hogy a spanyol kapus marad a klubnál. Ángel Di Maríával kapcsolatban a holland szakember azt mondta, nincs tisztában vele, miért nem érkezett meg az Egyesült Államokban túrázó együtteshez.

De Geát az átigazolási időszakban többször is szóba hozták a Real Madriddal, konkrétumról azonban nem lehetett beszámolni. Ráadásul Keylor Navas megkapta az egyes számú mezt a királyiaknál, ami arra enged következtetni, hogy az MU kapusa ezen a nyáron nem szerződik a spanyol fővárosba.

Van Gaal, a manchesteriek menedzsere azonban nem biztos abban, hogy meg tudják tartani De Geát, de mindenképpen szeretné megtartani a kapust, aki a Barcelona elleni, 3–1-es győzelemmel zárult mérkőzésen újra az MU-ban védett.

„Kihagyott egy rövidebb időszakot a sérülése miatt, ennek ellenére megmutatta ezen a meccsen, mit tud – mondta Van Gaal. – A Barcelona előtt adódott az első lehetőség, és ha azt sikerül megállítani, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd a vezetést. Ezt sikerült végrehajtanunk.”

„Természetesen bízom benne, hogy De Gea marad, de a futball jelenlegi állása szerint semmi sem elképzelhetetlen.”

A holland menedzser elismerte, Marcos Rojo és Ángel Di María még nem csatlakozott a kerethez. Előbbinek az útlevelével vannak problémái, ám Van Gaal azt mondta, nem tudja, utóbbi miért nem érkezett meg időben. Korábban viszont elismerte, 60 millió euróért hajlandó elengedni az argentint a PSG-hez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik