MU: Van Gaal megaajánlatra készül Di Maríáért - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.18. 12:49
A Daily Mail információi szerint a Manchester United 50 millió fontos átigazolási díjat sem sajnálna azért, hogy megszerezze Ángel Di Maríát a Real Madridtól. A bulvárlap szerint a szombati, vereséget hozó bajnoki nyitány után Louis van Gaal menedzser és Ed Woodward ügyvezető igazgató mindenre elszánt, hogy világklasszis kategóriába tartozó játékossal erősítse meg a keretet.

A Daily Mail szerint a „vörös ördögök” 200 ezer fontos fizetéssel plusz teljesítményalapú bónuszokkal, ötéves szerződésben biztosítanák, hogy az argentin rábólintson az ajánlatukra, így a Di María-ügyletre összesen több mint 100 millió fontot kellene költeni.

Az argentin szélső ezzel Wayne Rooneyval és Robin van Persie-vel kerülne egy magasságba a manchesteri fizetések terén. Van Gaal és Woodward állítólag tisztában van vele, hogy Bajnokok Ligája-szereplés hiányában csak magas fizetésekkel operálhatnak, és a hírek szerint Di María mellett még egy másik ballábas játékost – Marcos Rojót (akivel a Guardian információi szerint megszületett a megegyezés) vagy Daley Blindet – is feltétlenül akarnak a keretbe, miközben Nani a Sportingba mehet kölcsönben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik