MU: Van Gaal kifakadt, miután szóba került Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.07. 21:51
José Mourinho Manchesterbe érkezése napok óta téma az angol sajtóban. Miután az MU 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel, az egyik újságíró feltette a kérdést Louis van Gaal menedzsernek, igazak-e a hírek, hogy a portugál szakember veszi át a csapat irányítását. Lehet, hogy nem kellett volna…

„Miért kell minden egyes kitalált sztorit cáfolnia a klubnak? – kezdte Van Gaal. – Sem Ed Woodwarddal, sem a Glazer családdal nem beszélt, igaz? Talán én is azt mondom, hogy kirúgják magát holnap. Mi a neve? Lehet, hogy bejelentem ezt. Írjon, amit akar…”„Miért kell minden egyes kitalált sztorit cáfolnia a klubnak? – kezdte Van Gaal. – Sem Ed Woodwarddal, sem a Glazer családdal nem beszélt, igaz? Talán én is azt mondom, hogy kirúgják magát holnap. Mi a neve? Lehet, hogy bejelentem ezt. Írjon, amit akar…”

„Talán emlékszik még Sir Alex első éveire. Talán megnézhetné a statisztikáit! Ezért vagyok frusztrált, hogy nem akar csökkenni a hátrányunk. Elképesztően pechesek vagyunk, egymás után harmadszor kiválóan futballoztunk, remélem, lassan eredménye is lesz. Abban is bízom, hogy ezen a héten a média is mellém áll.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik