MU: Tüntetni akarnak ellenem? Szívük joga! - Moyes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.28. 17:28
null
Moyes bízik a csapatában, a Villán „vezetné le” a City elleni kudarcot (Fotó: Action Images)
Megtartotta a hétvégi Premier League-forduló előtti sajtótájékoztatóját David Moyes, a Manchester United menedzsere. A sokat támadott szakvezető elmondta: csapata továbbra is bízik benne és a közösen elvégzett munkában, ám változtatásokra van szükség a United keretében – és ezek nem egyik napról a másikra következnek be.

„A játékosaim nagyszerű munkát végeznek az edzéseken, jó a munkakapcsolatunk. De a célunk egy győztes csapat összekovácsolása. Sokan jönnek hozzám, azt kérdezve, miért nem teljesítünk jól egy ilyen csapattal? Megvannak az okai. Új menedzser vagyok az együttesnél, és mindenki tisztában van azzal a klubnál, hogy változtatni kell a kereten. Ez időbe telik. Meg kell érteni mindenkinek, hogy a változások nem egyik napról a másikra következnek be. Egy hosszú út elején járunk” – kezdte Moyes.

„Úgy megyünk neki a Villa elleni mérkőzésnek, hogy feldobottan készülhessünk a Bayern elleni találkozóra. A West Ham otthonában jól játszottunk, ha azt hozzuk, nagyon elégedett leszek. Aztán viszont Európa talán legjobb csapata jön – már nagyon várjuk azt a mérkőzést. A játékosaim tudják, hogy a City ellen nem nyújtottak elég jó teljesítményt, és az Aston Villa ellen bizonyítani akarnak” – folytatta.

Moyestól megkérdezték, hogy mi a véleménye arról a hírről, mely szerint elégedetlen MU-szurkolók egy csoportja repülőt akar bérelni, hogy a gép az Aston Villa elleni bajnoki előtt egy Moyes-ellenes üzenetet vigyen az Old Trafford fölé.

„Hallottam, hogy beszélnek erről. Szívük joga ezt tenni – mondta – Hozzáteszem, nagy támogatást is kapok szurkolókról. Múlt este vacsora alatt jöttek hozzám United-drukkerek, és biztattak: »gyerünk, folytasd, tisztában vagyunk vele, milyen helyzetben van a klub és a csapat!«”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik