MU: meghökkentő! Rooney itt kérte meg felesége kezét!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.30. 09:51
null
Coleen Rooney (Fotó: Action Images)
A BBC a napokban egy dokumentumfilmet tűzött műsorra Wayne Rooneyval a főszerepben. A Manchester United csatárának magánéletéről több érdekesség is napvilágra került.

 

Az angol csatárklasszis nem készült költőnek, de fiatal korában gyakran írt verseket.

„Régebben sok verset írtam, már mielőtt találkoztam Coleennal. Nem tudom miért, csak úgy jött. Rövid novellákat is írtam. Amikor megismerkedtünk, gyakran kapott tőlem verset, de az utóbbi időben ez nem kimondottan jellemző” – mesélte a csatár.

Felesége, Coleen azért hozzátette, hogy nemrég a családi nyaraláson is kapott egy verset. Rooney költeményeinek van egy gyűjteménye a házukban. Valahol.

De még mielőtt elájulna kedves olvasónk, hogy milyen romantikus lélekkel van megáldva a rivális szurkolók körében kedvesen csak Shreknek becézett Rooney, olvassa el a futballista eljegyzésének történet.

„Rendkívül szerelmes volt, bárki megmondta volna. Egy benzinkúton kérte meg a lányom kezét” – mesélte Colette, Rooney feleségének édesanyja. A pár 2003-ban, 12 hónap után jegyezte el egymást.

„Eredetileg egy étterembe indultak, de Wayne annyira izgult, hogy nem bírt várni. A benzinkúton megtörtént az eljegyzés. Azt hiszem, végül az étterembe el se jutottak, hanem egyenesen hazamentek.”

Coleen továbbá azt mondta Rooneyról, hogy törődő, gondoskodó és vicces családfő, aki szigorú napirend szerint él.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik