MU: Shaw miatt nem aggódom, másért viszont… – Mourinho

2017.10.28. 14:52
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere elmondta, nem a Luke Shaw és közte kialakult feszültség miatt aggódik, más foglalkoztatja.

A 29 esztendős Marouane Fellaini szerződése ugyanis 2018 nyarán lejár a Manchester Unitednél, a portugál tréner pedig mindenképp szeretné megtartani a balhés belgát. Marouane Fellaini szerződése ugyanis 2018 nyarán lejár a Manchester Unitednél, a portugál tréner pedig mindenképp szeretné megtartani a balhés belgát.

„Fellaini miatt aggódom, nem pedig Shaw-ért, előbbinek ugyanis a szezon végéig van megállapodása az MU-val, míg Shaw-nak nem” – mondta el Mourinho a Sky Sportsnak.

S hogy mennyire kulcsjátékosa Mourinhónak Fellaini, azt jól jelzi a szakember júliusi nyilatkozata, amikor arra reagált, miszerint a török Galatasaray a középpályással erősítené meg a keretét.

„Előbb kapnak meg engem, mint hogy Fellainit megszerezzék. Ha új vezetőedzőre van szükségük, van esélyük, de Fellainivel? Azt elfelejthetik, ugyanis túlságosan fontos nekem.”

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek