MU: Schweinsteigerről különös kép került elő az albumból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 12:52
Bastian Schweinsteiger egy lépésre van attól, hogy a Manchester United labdarúgócsapatához szerződjön. Bár a futballvilág nehezen dolgozza fel, hogy a bajorok ikonja távozik, egy képpel talán közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, miért akart elmenni Münchenből.

Mint arról beszámoltunk, Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság elnöke elismerte, a bajor klub megegyezett Bastian Schweinsteiger klubváltása ügyében a Manchester Uniteddel, így már csak az angol csapat és a játékos megállapodásán múlik az egyezség.a bajor klub megegyezett Bastian Schweinsteiger klubváltása ügyében a Manchester Uniteddel, így már csak az angol csapat és a játékos megállapodásán múlik az egyezség.

Bár sokan nem értették, miért döntött a váltás mellett a Bayern klubikonja, Bastian Schweinsteiger testvére egy fényképpel közelebb vitt minket a megoldáshoz.

A kép is – amelyet Tobias Schweinsteiger azóta törölt Instagram-oldaláról – alátámasztja azokat a hírek, miszerint a Bayern klasszisa gyermekkora óta a Manchester Unitedért szorít, és régi álma volt, hogy a „vörös ördögök” mezében futballozhasson.

Schweinsteiger álma teljesülhet a váltással (Fotó: 101greatgoals.com)
Schweinsteiger álma teljesülhet a váltással (Fotó: 101greatgoals.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik