MU: Roy Keane újra durván beleszállt José Mourinhóba

Vágólapra másolva!
2017.03.17. 20:05
null
Keane nem érti, mit keres Mourinho még mindig az MU kispadján (Fotó: AFP)
A Manchester United hiába nyert 1–0-ra csütörtök este az FK Rosztov ellen, és jutott be az Európa-liga legjobb nyolc csapata közé, Roy Keane durván beleszállt a csapat menedzserébe, José Mourinhóba, akinek a hozzáértését is megkérdőjelezte.

 

A jelenleg szakkommentátorként dolgozó, az MU-t korábban 12 éven keresztül szolgáló Roy Keane korábban már többször is támadta José Mourinhót, ezúttal pedig az El-ben való továbbjutás után szúrt oda neki.

„Sosem hallottam még ennyi ostobaságot az életemben. Miért kell ezt a sok szemetet hallgatnunk? – kelt ki magából Roy Keane az ITV kamerái előtt. – Egyszerűen képtelenség, amiről általában beszél. Ő a Manchester Unitednek, a bolygó egyik legjobb csapatának a menedzsere. Ilyen kerettel is folyamatosan a fáradtság és a mérkőzések miatt panaszkodik.”

„Talán túl nagy falat neki egy ekkora klub irányítása. Nem tud megbirkózni a meccsek támasztotta követelményekkel. A tegnapi találkozót a Manchester United tartalékcsapata is megnyerte volna. Egyszerűen elegem van belőle.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik