MU: Pogba nem sérülés miatt „pihen”, el akar menni – sajtóhír

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.11.26. 18:03
null
Paul Pogba állítólag már nem akar pályára lépni a Manchester Unitedban (Fotó: AFP)
A Manchester Unitedban szeptember 30. óta nem játszó Paul Pogba spanyol sajtóhírek szerint nem is bajlódik bokasérüléssel. A világbajnok középpályásról a Cadena Cope úgy tudja, egyszerűen nem hajlandó pályára lépni Ole Gunnar Solskjaer csapatában, így akarja kiharcolni, hogy januárban eladják a Real Madridnak.

 

A rádiócsatorna honlapján megjelent hírben a Manchester United öltözőjéből származó információkra hivatkoznak, s állítják, Pogba sérülése egyáltalán nem olyan súlyos, hogy két hónapot ki kelljen hagynia miatta.

A francia állítólag elhatározta, hogy többé nem lép pályára a „vörös ördögök” mezében, amibe a United vezetősége is beletörődött, és már nem is erőlteti, hogy játsszon.

Solskjaer egy hónapja azt mondta Pogbáról, hogy decemberig aligha játszik, és ha igazak a spanyolok információi, a következő hónapban sem látjuk az angol csapat mezében.

Az MU mellett a francia válogatott októberi és novemberi mérkőzéseiről is hiányzó Pogba a Real Madridba vágyik, Zinédine Zidane pedig szívesen látná.

A Peter Schmeichel szerint jelenlegi klubjánál csak a levegőt rontó Pogba szerződése 2021 nyaráig szól Manchesterben, a United vezetői 150 millió eurót kérnek érte, az összeget játékosok vásárlására fordítanák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik