MU: óriási ajánlatot tesznek Cristiano Ronaldóért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.24. 07:44
null
Cristiano Ronaldo a Real minapi melbourne-i edzésén (Fotó: Action Images)
A Manchester Evening News pénteki száma szerint a Manchester United kísérletet tesz Cristiano Ronaldo újbóli szerződtetésére. A lap úgy tudja, 80 millió fontos „világrekord-ajánlattal” kopogtatnak a portugál klasszist foglalkoztató Real Madridnál.

 

Cristiano Ronaldo hat esztendeje igazolt az MU-ból a Real Madridba, azóta pletyka szinten többször elterjedt, hogy visszatér az Old Traffordra – és az ügy mintha kezdene komolyra fordulni.

A mostani szóbeszédet angol oldalról táplálja, hogy a bajnoki címről a legutóbbi két idényben simán lemaradó manchesteri csapat elszántan erősít, de Memphis Depay, Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger és Morgan Schneiderlin megszerzése után még vágyik egy vérbeli „kirakatjátékosra”, egy igazán nagy dobásra, aki és ami jelképe lehetne az újbóli trónigénynek.

Az angol lap emlékeztet: sok apró jel arról árulkodik, hogy Cristiano Ronaldo egyre kevésbé érzi jól magát Madridban. Carlo Ancelotti vezetőedző távozása és Rafael Benítez érkezése, az új edző vele kapcsolatos szakmai elképzelése (bal szél helyett középcsatár) éppúgy nincs az ínyére, mint a klublegenda, Iker Casillas szerinte méltatlan eltávolítása. A Sergio Ramos MU-ba igazolásáról sokasodó pletykák is „hatnak” CR-re.

A 30 esztendős portugál sztár madridi szerződése 2018 nyaráig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik