MU: Falcao mellett egy másik klasszis is bajban - 4 meccse maradt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 09:14
null
Van Persie utolsó esélye Manchesterben? (Fotó: Action Images)
Kérdéses a Manchester United labdarúgócsapatánál Robin van Persie jövője, a „vörös ördögök” menedzsere, Louis van Gaal ugyanis brit lapértesülések szerint már nem bízik honfitársában.

Bajban Robin van Persie – olvasható az angol sportsajtóban. Tény, a holland nem tündököl a 2014–2015-ös idényben: RvP 25 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben, ezalatt tíz gólt szerezett, ráadásul – többek közt a sérülése miatt – már majd’ három hónapja nem talált a kapuba a ligában.

A kedden a Manchester United U21-es csapatában duplázó támadó a Daily Mirror információi szerint – Radamel Falcaóval egyetemben – elveszítette Louis van Gaal bizalmát, és mivel a szerződése 2016-ban lejár, a nyári átigazolási időszakban elengedheti a játékost az MU.

Egy utolsó esélyt azonban még kap a támadó, a britek úgy tudják, ha a hátralévő négy bajnokin jól teljesít Van Persie, nem keres új csatárt a nyáron a manchesteri alakulat, ha azonban újra megsérül vagy képtelen kiemelkedőt nyújtani, a klub az első adandó alkalommal értékesíti.

A 31 esztendős Robin van Persie piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 25 millió euróra becsüli, sajtóhírek szerint a török Fenerbahce, a Juventus és az Inter is szívesen látná soraiban a játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik