MU: nem átlagos WAG – bolti eladó az új sztár csinos barátnője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 13:29
null
<strong>Morgan Schneiderlin és </strong><strong> Camille Sold </strong>(Fotó: Mirror)
Barátja – nagyjából – heti 100 ezer fontot keres a Manchester Unitedben, de Camille Sold örül, hogy saját keresete van, és büszkén vállalja hétköznapi munkáját. Ismerjék meg Morgan Schneiderlin 21 éves barátnőjét, aki bolti eladóként dolgozik egy manchesteri sportboltban.

A lányt egy Manchester United-szurkoló ismerte fel a belvárosi üzletben, ahol Camille óránként tíz fontot keres, ami nagyjából az átlagnak felel meg. A lány a találkozáskor épp egy 28-as számú MU-mezt viselt, ekkor lett ismerős a drukkernek.

Camille Sold büszke arra, hogy saját keresete van (Fotó: Mirror )
Camille Sold büszke arra, hogy saját keresete van (Fotó: Mirror )

Valljuk be, a lány barátja gázsija mellett nyugodtan megtehetné, hogy nem vállal munkát, helyette egész nap fitnesztermekbe, szépségszalonokba és vásárolni járkáljon – ahogy a legtöbb WAG (futballista barátnő, feleség) teszi.

„Amikor megpillantottam, tudtam, hogy ismerem valahonnan. Aztán megláttam Schneiderlin mezszámát a hátán, és bevillant, hogy ő a játékos barátnője. Remek, hogy dolgozik saját megélhetéséért, nem úgy, mint a legtöbb WAG. Meghökkentő belegondolni abba, hogy hat év alatt keres annyit, mint a barátja egyetlen hét alatt” – nyilatkozta a drukker, aki felismerte a lányt a boltban.

SZAVAZÁS

Ön dolgozna abban az esetben, ha élete párja hetente milliókat keresne?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik