MU: negyedóra után kettős lábtörés az első BL-meccsén

Vágólapra másolva!
2015.09.15. 23:55
A Manchester United labdarúgócsapatának honlapja megerősítette, hogy Luke Shaw kettős lábtörést szenvedett a PSV elleni idegenbeli BL-mérkőzésen.

Luke Shaw pályafutása első BL-mérkőzését játszotta, de az eindhoveni találkozón negyedóra jutott csak neki, miután a PSV mexikói játékosa, Héctor Moreno egy becsúszásnál a labdát és a lábát is eltalálta. Az angol csapat 20 éves védőjének jobb lábában eltört a sípcsont és a szárkapocscsont is.Luke Shaw pályafutása első BL-mérkőzését játszotta, de az eindhoveni találkozón negyedóra jutott csak neki, miután a PSV mexikói játékosa, Héctor Moreno egy becsúszásnál a labdát és a lábát is eltalálta. Az angol csapat 20 éves védőjének jobb lábában eltört a sípcsont és a szárkapocscsont is.

Louis van Gaal, az MU menedzsere a következőt mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón: „Nem vagyok doktor, de a kettős lábtörés négy-hat hónapos kihagyást szokott jelenteni. Persze, sosem lehet előre megmondani. A csoportkörben már aligha játszik, ám reményeim szerint még ebben az idényben visszatérhet.”

A United nemcsak Shaw-t, hanem a mérkőzést is elveszítette, a PSV 0–1-ről fordítva 2–1-re nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik