MU: megvan az egyezség, jöhet a De Gea–Navas csere – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.08.31. 21:00
A BBC Sport is megerősítette a hírt, miszerint a Manchester United megegyezett a Real Madriddal, és kapust cserél: David de Gea a spanyol sztárklubhoz igazol, Keylor Navas érkezik a helyére.

Az átigazolást még nyélbe kell ütni, hivatalos megerősítés pedig egyelőre nincs. A két klubot sürgeti az idő, tudniillik hiába zár az angol piac csak szeptember elsején késő délután, a spanyoloknak helyi idő szerint hétfő éjfélig nyitott a regisztrációs időszak.

A BBC úgy tudja, a Real Madrid jelentős összeget is fizet a Manchester Unitednek, az átigazolási „csomag” így negyvenmillió euróra rúg. A Marca értesülései szerint Keylor Navas már megegyezett az MU-val a váltásról.

A Sky Sports spanyol szakírója, Guillem Balague is amondó, De Gea és Navas klubot vált.

„Tudomásom szerint megvan az egyezség, De Gea a Real Madrid játékosa lesz, negyvenmillió euróért. A Manchester United elégedett, mert ez közel rekordösszeg egy olyan futballistáért, akinek már csak egy év van a szerződéséből. A két klub attól félt, hogy kifut az időből, mivel Keylor Navasnak még bele kellett egyeznie a váltásba, és ő gondolkodási időt kért, de végül elfogadta az MU ajánlatát. Úgy hallottam, kétszer annyit keres majd Manchesterben, mint Madridban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik