MU: megvan a pontos dátum, ekkor mutatják be Mourinhót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.06. 13:25
Mint arról beszámoltunk, sajtóértesülések szerint José Mourinho megállapodott a Premier League-ben szereplő Manchester United vezetőségével, a kérdés csak az volt, mikor jelentik be. Most erre is választ kaptunk.

Mint arról az El Confidencial beszámolója alapján írtunk, a Chelsea-től tavaly decemberben menesztett José Mourinho már alá is írt a Manchester Unitedhez, az viszont egyelőre nem dőlt el, mikor veszi át Louis van Gaal helyét.a Chelsea-től tavaly decemberben menesztett José Mourinho már alá is írt a Manchester Unitedhez, az viszont egyelőre nem dőlt el, mikor veszi át Louis van Gaal helyét.

A Marca úgy tudja, többé már a dátum sem kérdéses, július 1-jén hivatalos sajtótájékoztató keretén belül mutatja be a manchesteri vezetőség az új edzőt, José Mourinhót.

Korábban arról szóltak a hírek, könnyen lehet, hogy a jelenlegi menedzsert, Louis van Gaalt már a szezon közben menesztik a „vörös ördögök”, ám a spanyolok szerint erre nem kerül sor, csak az idény végén jön a váltás.

A United emberei állítólag többször beszéltek Mourinhóval, aki közölte, jobban örülne, ha nem kellene a szezon közben átvennie a csapatot, mert így sokkal nehezebb dolga lenne, míg az új idényben és az átigazolási szezonban kedvére alakíthatja a gárdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik