MU: meghosszabbították Mourinho szerződését – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.25. 18:09
null
José Mourinho szerződését 2020-ig meghosszabbították (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020-ig szerződést hosszabbított José Mourinhóval, az együttes portugál menedzserével.

 

José Mourinhót 2016 májusában nevezték ki a Manchester United élére, akkor hároméves megállapodást írt alá. A 2019-ben lejáró szerződését most egy esztendővel, 2020 nyaráig meghosszabbították, valamint további egyéves opciót is belefoglaltak.

A portugál szakember az első szezonjában megnyerte az angol Ligakupát, valamint az Európa-ligát, míg jelenleg a városi rivális Manchester City mögött második a Premier League-ben, s még áll a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában is a csapatával.

„Nagy megtiszteltetés és büszkeség, hogy én lehetek a Manchester United menedzsere. Nagy köszönetet szeretnék mondani a tulajdonosoknak és Woodward úrnak, hogy elismerik az odaadásom és azt a kemény munkát, amit itt végzek. Boldog vagyok, hogy úgy érzik, én vagyok a megfelelő menedzser ennek a nagyszerű klubnak a vezetésére a közeljövőben” – mondta Mourinho a szerződés aláírása után.

Manchester United on Twitter

We are delighted to announce Jose Mourinho has signed an extension to his contract with #MUFC. Club statement: https://t.co/vbGhXWbjcA



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik