MU: Löw arra kéri Van Gaalt, hagyja békén Schweinsteigert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.10. 13:13
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya szerint Bastian Schweinsteiger továbbra is világklasszis labdarúgó annak ellenére, hogy nincs csúcsformában, mióta a Manchester Unitednél futballozik.

Schweinsteigert a második félidőben cserélte le Van Gaal a Wolfsburg ellen 3–2-es vereséggel végződő Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amelyen a német középpályás nagyot hibázott a második kapott gólnál, és amelynek végén az MU elbúcsúzott a BL-től. a Wolfsburg ellen 3–2-es vereséggel végződő Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amelyen a német középpályás nagyot hibázott a második kapott gólnál, és amelynek végén az MU elbúcsúzott a BL-től.

„Schweinsteiger nem játszott a legjobban. Legalábbis nem úgy, ahogy a Bayern Münchenben láttam” – kritizálta játékosát a meccs után Van Gaal. Ezt követően reagált Joachim Löw a holland szakember szavaira.

„Mi tudjuk, mit tud Bastian. Még mindig világklasszis, aki továbbra is a csapatkapitányunk – mondta Löw a Bild-Zeitungnak. – Még egy olyan tapasztalt futballistának is, mint amilyen ő, szüksége van időre, hogy hozzászokjon egy új bajnoksághoz.”

„Biztos vagyok benne, hogy Schweinsteigernek még sok szép pillanata lesz a Manchester Unitednél. Időt kell neki hagyni, egyelőre nem lehet megítélni. Kicsit csalódtam Louisban, jobban tenné, ha békén hagyná Bastiant.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik