MU: Louis van Gaal beszélt a különös összeeséséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.28. 20:47
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójának szuperrangadóján a Manchester United 3–2-re legyőzte az Arsenalt. A végeredmény és Marcus Rashford remeklése mellett Louis van Gaalnak, az MU menedzserének különös összeesése is emlékezetes marad. A találkozót követően az esetről a holland tréner mondta el véleményét.

„Az érzelmeimet nem engedem szabadjára túl gyakran, legalábbis nem minden meccsen – mondta Louis van Gaal a Sky Sportsnak. – Minden mérkőzésen a kispadon ülök, de ma egy kicsit túl magasra csaptak bennem az érzelmek. Ezért elnézést kértem a játékvezetőtől és a segítőitől, már minden el van rendezve.”

„Sohasem bánom meg az érzelmeim, hiszen a sportban jó ezeket megmutatni. Nem volt szép, amit tettem, de a játékvezetőktől már bocsánatot kértem, amiatt pedig nem kérek elnézést, hogy érzelmes vagyok” – zárta mondandóját a holland tréner. Louis van Gaal a Sky Sportsnak. – Minden mérkőzésen a kispadon ülök, de ma egy kicsit túl magasra csaptak bennem az érzelmek. Ezért elnézést kértem a játékvezetőtől és a segítőitől, már minden el van rendezve.”

„Sohasem bánom meg az érzelmeim, hiszen a sportban jó ezeket megmutatni. Nem volt szép, amit tettem, de a játékvezetőktől már bocsánatot kértem, amiatt pedig nem kérek elnézést, hogy érzelmes vagyok” – zárta mondandóját a holland tréner.

Íme, Van Gaal különös esete a tartalék játékvezetővel

A találkozót követően beindult a mémáradat is, amelyet ide kattintva böngészhet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik