nemzetisport.hu 2019.05.13 10:31

MU: kellemetlen, milyen poszter feszít a stadion előtt – kép

Nem pont ilyen eredményre számítottak a Manchester United drukkerei az idény előtt: a „vörös ördögök” ugyanis mindössze a 6. helyen végeztek a bajnokságban, ráadásul a legnagyobb sztárjaik közül több is akadt, aki ijesztően gyengén teljesített. Ezért különösen kellemetlen az Old Trafford előtti reklám…

 

„United. Delivered.” – olvasható az Old Trafford előtti óriásplakáton a csapatot támogató futárszolgálat szlogenje, ami így, az idény végeztél több problémát is rejt.

Magyarra fordítva a fenti szavak úgy hangzanak, „Összefogva. Kiszállítva.” Aminek így sok értelme nincs, de mivel a United az United, a „delivered” szóban pedig utalnak a futárokra és a „red” szótaggal a „vörös ördögökre”, így tökéletes erre a platformra.

A hiba csak ott van, kiket választottak a poszterre.

Samuel Luckhurst on Twitter

A plakáton ugyanis Romelu Lukaku és Alexis Sánchez szerepel, ami pedig azért probléma, mert a „delivered” szót a futballban leginkább arra szokták használni, ha valaki a jó teljesítményt szállította. Ami pont erre a duóra nagyon nem illik...

Alexis Sánchez élete legrosszabb formájában van talán, és 20 bajnokin mindössze egyetlen gólt szerzett az idényben. Romelu Lukaku sem tudta hozni a tőle várt szintet, a belga csatár 32 bajnokin 12 találatot jegyzett, mellé csupán egyetlen gólpasszal.

„Lassan azt érzem, a klub már szándékosan trollkodik a szurkolókkal. Mert nem létezik, hogy ennyire ne lássák, mi történik. Lehetetlen, hogy nincs egyetlen ember sem a csapatnál, aki szólna, hogy »Hé, srácok, ez a poszter ezzel a két, szenvedő játékossal lehet, nem a legjobb ötlet...«” – foglalta össze tökéletesen a helyzetet egy drukker a közösségi oldalakon villámgyorsan tejredő képhez.

2020.07.14 20:57:54

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A már biztosan kieső Norwich nem remekelt a dobogó harmadik fokáért harcoló londoniak otthonában.

2020.07.12 22:38:42

Angol labdarúgás H. D.

A Southampton hamar vezetést szerzett, majd fordított a Solskjaer-csapat, ám a ráadásban jött a feketeleves.

2020.07.12 17:18:51

Angol labdarúgás M. G.

Lacazette bombázott, Szon Hung Min emelt, Alderweireld bólintott, a végén Mourinho csapata örült.

2020.07.11 15:12:11

Angol labdarúgás B. Á.

Jürgen Klopp együttese nem bírt az Anfielden a Burnleyvel, amely a hajrában a győztes gólt is megszerezhette volna.

2020.07.09 17:24:13

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Premier League bajnokainak óriási akaraterő kellett ahhoz, hogy kitörjenek a nyomorból.