MU: igaza van? Scholes keményen nekiment Pogbának

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 22:07
null
Paul Pogba megkapta a magáét Paul Scholestól (Fotó: AFP)
Nem óvatoskodott a szavakkal a Burnley elleni vereség (0–2) után Paul Scholes, a Manchester United korábbi játékosa. A klubikon leginkább a sérült Paul Pogbának ment neki, aki pályára sem lépett a találkozón – ám a 45 éves angol úgy gondolja, az ő visszatérte sem segít majd a szenvedő MU-n.

 

„Nem hiszem, hogy Pogba közelít a visszatéréshez, de ha mégis így van, úgyis siránkozik majd valamivel kapcsolatban, hogy ne kelljen játszania, és így kiharcolja, hogy távozhasson” – mondta Scholes a Premier League Productionsnak, szavait a Manchester Evening News idézte.

„Mindig azokról beszélünk, akik hiányoznak, de valójában annak a csapatnak, amely pályára lépett, elégnek kellene lennie, hogy legyőzze a Burnleyt. Félek a következő négy-öt héttől, nem hiszem, hogy bármelyik sérült játékos gyorsan visszatérne.”

„Ole Gunnar Solskjaer itt maradt ezekkel a játékosokkal a következő hat hétre, és ezt valahogy meg kell oldania velük, hogy visszaszerezzenek egy kis önbizalmat. Meg kell próbálniuk eredményeket elérni, de nehéz meccsek várnak rájuk a következő hetekben. Kemény időszak elé néznek.”

A „vörös ördögöknél” Timothy Fosu-Mensah, Victor Lindelöf, Scott McTominay, Paul Pogba, Marcus Rashford, Marcos Rojo és Axel Tuanzebe sem volt bevethető a szerdai találkozón. A csapat a közeljövőben a Manchester Cityvel, a Chelsea-vel és a Watforddal is találkozik, illetve az FA-kupában és az Európa-ligában is lesz fellépése.

ANGOL PREMIER LEAGUE
24. FORDULÓ

Manchester United–Burnley 0–2 (Ch. Wood 39., Jay Rodriguez 56.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik