MU: „Idióta, agyhalott” – Lukakut szétszedték a Real-meccs után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 15:27
Mint megírtuk, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapata nyerte meg az európai Szuperkupát, miután 2–1-re diadalmaskodott az El-győztes Manchester United felett. Hiába talált be az összecsapáson Romelu Lukaku, a szurkolók szétszedték a csatárt.

A nyáron 75 millió fontért szerződtetett belga válogatott támadót a „vörös ördögök” szimpatizánsai az egyik közösségi oldalon az egyik lesállást eredményező szituáció miatt kapták szét, melynél Lukaku többméteres lesről indulva, a saját társa elé bevágva akadályozta meg csapata támadását – noha nem tudni, emiatt történt-e, de Toni Kroos például erőteljesen mosolygott, miután a játékvezető Lukaku butasága után gyorsan le is fújta az akciót.75 millió fontért szerződtetett belga válogatott támadót a „vörös ördögök” szimpatizánsai az egyik közösségi oldalon az egyik lesállást eredményező szituáció miatt kapták szét, melynél Lukaku többméteres lesről indulva, a saját társa elé bevágva akadályozta meg csapata támadását – noha nem tudni, emiatt történt-e, de Toni Kroos például erőteljesen mosolygott, miután a játékvezető Lukaku butasága után gyorsan le is fújta az akciót.

Lukakut a Twitteren többek között „agyatlannak”, „idiótának” és „agyhalottnak” titulálták.

A szóban forgó szituáció: „Lukaku a hírhedt intelligenciájával.”


„Mekkora idióta ez a Lukaku, még Kroos is mosolyog rajta.”

„Haha, Lukaku agyhalott. A futballintelligenciája pont olyan borzalmas, mint a labdakezelése!”


„Tehát mit tudtunk meg Lukakuról? Egy: nem tudja, mi a lesszabály. Kettő: nem tudja, hogyan kell elvégezni egy bedobást. 75 millió.”


EURÓPAI SZUPERKUPA
REAL MADRID (spanyol)–MANCHESTER UNITED (angol) 2–1 (1–0)

Szkopje, II. Philipposz Nemzeti Stadion. Vezette: Gianluca Rocchi (olasz)
Real Madrid: K. Navas – Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Isco (Lucas Vázquez, 74.), Kroos – Bale (Marco Asensio, 74.), Benzema (Cristiano Ronaldo, 83.). Vezetőedző: Zinédine Zidane
Manchester United: De Gea – A. Valencia, Lindelöf, Smalling, Darmian – Ander Herrera (Fellaini, 56.), Pogba, Matics – Mhitarjan, R. Lukaku, Lingard (Rashford, a szünetben). Menedzser: José Mourinho
Gólszerző: Casemiro (24.), Isco (52.), ill. R. Lukaku (62.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik