MU: heti 250 ezret fizetnének a 60 millióért megvett CR-nek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 13:32
A Real Madrid labdarúgóját, Cristiano Ronaldót egyre gyakrabban hozzák hírbe korábbi klubjával, a Manchester Uniteddel. Az angol sajtó már azt is tudni véli, hogy az angolok 60 millió fontot fizetnének a portugálért a spanyol klubnak, míg a támadó fizetése heti 250 ezer font lenne.

Louis van Gaal a „vörös ördögök" menedzsere így beszélt Cristiano Ronaldo esetleges visszatéréséről:Louis van Gaal a „vörös ördögök" menedzsere így beszélt Cristiano Ronaldo esetleges visszatéréséről:

„A szélen játszik, rendkívül gyors, és gólokat lő. Minden edző szívesen megkaparintaná. Figyeljük a játékost. Természetesen sokakat figyelünk, nem csak Cristiano Ronaldót, ám a legtöbb futballista, akire figyelmet fordítunk, megszerezhetetlen. Várnunk kell, és reménykednünk."

Cristiano Ronaldo megszerzésére a hetek múlásával egyre több esély mutatkozik. A madridiak vezetőedzője, Rafa Benítez Gareth Bale köré szeretné építeni a jövő Realját, ami nem nyerte el a háromszoros portugál aranylabdás tetszését. Továbbá a spanyol szakember és a klasszis viszonya sem felhőtlen, amin az elveszített el Clásico csak még inkább rontott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik