MU: fordulat a Nani-ügyben, a szélső hosszabbított

Vágólapra másolva!
2013.09.05. 16:04
null
Nani 2018-ig marad a Manchester United játékosa (Fotó: Action Images, archív)
A Manchester United angol bajnok labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelezte: Nani szerződést hosszabbított a klubbal. A portugál válogatott szélső új kontraktusa értelmében 2018 nyaráig lesz a „vörös ördögök" játékosa.

Nani a hírek szerint elvágyódott Manchesterből, és a nyáron több klubbal is összeboronálta a sajtó: többek között a PSG, a Monaco, az Arsenal, a Juventus és a Zenit érdeklődéséről is hallani lehetett. A 26 éves portugál válogatott szélső azonban a maradás mellett döntött, és meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését, 2018-ig aláírt a klubhoz.

„Nagyon örülök neki, hogy Nani újabb öt évre elkötelezte magát – mondta David Moyes menedzser a portugál szélsőről. – Kiváló, tapasztalt futballista. Lenyűgöző az edzéseken nyújtott teljesítménye, várom, hogy vele dolgozhassak ebben a szezonban."

Nanit 2007 májusában 20 millió fontért igazolta a Manchester United. A portugál válogatott labdarúgó az elmúlt hat évben több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a „vörös ördögök" színeiben, és négy bajnoki címet, két Ligakupát, Bajnokok Ligáját, valamint klub-vb-t nyert a csapattal.

„A Unitedben játszani nagyszerű tapasztalat számomra. Amikor a klubhoz kerültem, nem hittem volna, hogy ilyen sikereket fogunk elérni – fogalmazott Nani. – Nagy motiváció olyan játékosokkal edzeni nap mint nap, akik trófeákat akarnak nyerni. Boldog vagyok, hogy az új menedzser bízik bennem, remélem, sikerekhez tudom segíteni a csapatot."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik