MU: Fejlődtünk, de még nincs elég ziccerünk - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.30. 16:36
Három fordulót követően is győzelem nélkül áll az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata, miután 0–0-s döntetlent játszott a Burnley otthonában. A „vörös ördögök” menedzsere, Louis van Gaal látja a fejlődést csapatán, de véleménye szerint játékosai nem teremtenek még elég lehetőséget.

„Mi voltunk a jobb csapat, különösen a második félidőben, most több lehetőséget alakítottunk ki, mint az elmúlt találkozókon, de nem tudtunk betalálni ezekből – mondta sajtótájékoztatón Van Gaal. – Az ellenfél nem tudott sok lehetőséget kialakítani a kapunk előtt, de mi sem kerültünk elégszer ziccerbe. Fejlődtünk, de a győzelem nem jött össze. Két pontunk van, ami a megszerezhető kilencből nagyon kevésnek számít, csalódott vagyok.”Van Gaal. – Az ellenfél nem tudott sok lehetőséget kialakítani a kapunk előtt, de mi sem kerültünk elégszer ziccerbe. Fejlődtünk, de a győzelem nem jött össze. Két pontunk van, ami a megszerezhető kilencből nagyon kevésnek számít, csalódott vagyok.”

A holland szakember játékosai esetleges távozásáról, valamint az érkezőkről is beszélt.

„Nem én határozom meg, hogy egy játékos marad-e vagy sem, ez a futballista döntése. Ami Rojót illeti, bízom benne, hogy a QPR ellen már bevethető lesz. Az, hogy igazolunk-e még valakit, nem a most elért eredményektől függ.”

Van Gaal megerősítette, hogy a debütáló Ángel Di María igazi beilleszkedéséhez időre van szükség, valamint hogy lecserélése elővigyázatosságból történt, mivel rúgást kapott a vádlijára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik