HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.27 14:54 Frissítve: 2016.05.27 16:03

MU: Elfelejteném az elmúlt három évet; győzni jöttem ide – Mourinho

José Mourinho a Manchester United Tv-nek nyilatkozott először, miután hivatalosan is bejelentették, hogy ő veszi át a „vörös ördögök” irányítását.

 

„Nagyszerűen érzem magam – mondta a kinevezését követően, majd néhány másodperc csend következett. – Úgy gondolom, hogy a karrierem megfelelő pontján jött ez a lehetőség, hiszen a Manchester United egy óriási klub, amelyet csak a legjobb menedzserek irányíthatnak. Felkészületlenül nem lehet elvállalni” – kezdte első nyilatkozatát a Manchester United menedzsereként José Mourinho.

„Felkészültem az előttem álló kihívásokra. Mondhatnám, hogy boldog és büszke vagyok, de az igazság az, hogy dolgozni szeretnék, alig várom július hetedikét, hogy ismét az edzőpályán legyek.”

„A mai napon két szempontból tekinthetjük a klubunkat. Nézhetjük az elmúlt három évet, illetve a Manchester United teljes történelmét. Én a magam részéről elfelejteném az elmúlt három évet és csak arra a hatalmas klubra koncentrálnék, amelyet mostantól én irányítok. A szurkolók tisztelnek annyira, hogy kimondjam, győzni jöttem ide. A játékosoknak is meg kell érteniük, hogy győzni akarok. És ezt nemcsak mondom, hanem komolyan is gondolom” – válaszolt a várakozásaira és ambícióira vonatkozó kérdésre a portugál.

„Tisztában vagyok azzal, hogy mennyit adhatnak nekem itt a szurkolók, és azt is tudom, hogy én mit adhatok nekik, de a legfontosabbak természetesen a játékosok és az ő viszonyuk a rajongókkal. Érdekes, hogy pályafutásom során rengetegszer találkoztam a Manchester Uniteddel, és sokszor jártam az Old Traffordon is. A szurkolók mindig együttérzéssel fogadtak, néha mondtam olyan dolgokat miattuk, amelynek akkori kenyéradóim nem örültek annyira. Emlékszem, amikor a Real Madriddal győztünk az Old Traffordon, azt mondtam, hogy a jobb csapat veszített. A Real Madridnál ennek nem örültek annyira...” – fejezte be mosolygósan a szurkolóknak címzett üzenetét José Mourinho, aki a PL-bajnok Leicester City ellen vívhatja első tétmérkőzését a Manchester United élén az angol szuperkupának megfelelő Community Shieldért.

Mit nyer Mourinhóval a Man. United a következő szezonban?

Szavazásomat meg akarom írni cikkhozzászólásként (csak bejelentkezett felhasználóknak):

Eredmények állása
 

 

2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.