MU: De Gea jelezte, hogy a Realba menne – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 11:23
null
David de Gea jelezte az MU vezetőségének, hogy a Real Madridban szeretné folytatni a pályafutását (Fotó: Action Images)
A goal.com értesülései szerint David de Gea arról tájékoztatta a Manchester United vezetőségét, hogy a Real Madridban szeretné folytatni a pályafutását.

 

 

David de Gea 2011-ben, 25 millió euró körüli összegért csatlakozott az angol Manchester Unitedhez – ennyit brit csapat kapusért még sohasem fizetett azelőtt.

A 24 éves játékos remek idényt zárt, és az MU egyik legjobbja volt, a spanyol Real Madrid pedig már a téli átigazolási szezonban szerette volna megszerezni. Ez végül nem sikerült, De Gea szerződéséből azonban már csak egy év van hátra. Noha a klub szeretné meghosszabbítani a kapus kontraktusát, és ajánlott a kapusok között rekordösszegű fizetést De Geának, a spanyol légiós elutasított minden lehetőséget, így a Manchester United valószínűleg a nyáron eladja.

A hírek szerint a spanyol válogatott kapus most már jelezte is a „vörös ördögök” vezetőségének, hogy Madridban szeretné folytatni pályafutását.

De Gea a 2014–2015-ös bajnoki kiírásban 37 mérkőzésen lépett pályára, ezeken egy büntetőt hárított, 11 találkozón pedig gólt sem kapott, értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 30 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik