MU: a Telegraph állítja, kedden lesújtanak Moyesra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 07:39
null
A fogadóiroda felbérelte kaszás már készül (Fotó: Action Images)
A David Moyes várható menesztéséről szóló hétfői, egybehangzó sajtóhíreket követően az angol Telegraph állítja: a Manchester United menedzserének kirúgása kedden válik biztossá.

A lap szerint a szezon végéig Ryan Giggs és Nicky Butt veszi át a csapat irányítását, a pocsék eredmények miatt a szakadék szélére kerülő Moyes pedig egyévi kompenzációval (négymillió font) távozhat a kispadról. A Telegraph úgy tudja, menesztik az edzői stábból Phil Neville, Steve Round és Jimmy Lumsden hármasát is, a kapusedző Chris Woods sorsa kérdéses.

A Manchester Evening News címlapja mellett még 
12 oldalon foglalkozik a sztorival
A Manchester Evening News címlapja mellett még 12 oldalon foglalkozik a sztorival

Az Independent arról ír, hogy Moyes pozíciója már február végén, az Olympiakosz elleni csúnya BL-vereséget követően megrendült, a klub vezetői csak pénzügyi megfontolásokból vártak tovább a menesztéssel. A lap információi szerint a legutóbbi vezetőségi ülésen téma volt a skót menedzser eltávolítása a kispadról.

A Sky Sports saját forrásaira hivatkozva szintén azt írja, hogy Moyesnak a keddi lesz az utolsó munkanapja a Unitednél.

A klub hétfőn hallgatásba burkolózott, az érdeklődő médiumok vagy „no comment” választ kaptak, vagy tudatták velük, hogy Moyes továbbra is a klub alkalmazottja. A Moyes menesztésére köthető fogadásokat mindenesetre felfüggesztették...

Az angol sajtóban természetesen „rajzanak” a nevek: az utódok között sztáredzők sorát emlegetik. A leggyakrabban elhangzó nevek: Jürgen Klopp (aki nemrég hosszabbított a Dortmunddal, és nem szívesen hagyná el a klubot), Louis van Gaal és Diego Simeone.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik